КОИ СМЕ НИЕ?
КОИ СМЕ НИЕ?

„Кнауфистика“ - Битола е фирма која работи во областа на градежништво и се занимава со изработка: на ентериери со производите за сува градба од KNAUF комплетно изработени; и демит фасади завршно изработени. Наша мисија е да изработиме квалитетна градба која трае. Во нашето повеќе од 15 годишно искуство имаме изработено голем број на проекти, а за нашата посветеност, квалитет и успешност говорат долгогодишните клиенти и бизнис партнери. Постоиме за да ги оствариме желбите и потребите на нашите клиенти, а притоа и гарантираме за нашиот квалитет на работа. Ќе биде наше задоволство ако тука го најдете решението за вашиот проблем , a истовремено ќе биде поттик за нашата успешна соработка.


ШТО РАБОТИМЕ?
ШТО РАБОТИМЕ?
 • Спуштени тавани
 • Преградни ѕидови
 • Каскади и сводови
 • Демит фасади
 • Глетовање
 • Абриб
 • Бојадисување
 • Лепење на тапети
 • Изработка на украсни ефекти:
 • Hoblio
 • Arabesca
 • LA cassa
 • и многу други...
За повеќе околу нашата работа погледнете ја галеријата
© КНАУФИСТИКА 2013. СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ